Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Skrypty stworzone przez ZejlX

ZejlX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skrypty

Stworzone przez ZejlX'a

QChat

Opis

Skrypt pozwala na wyłączenie/włączenie 

chatu, na wyczyszczenie chatu i na 

"SlowMode" czyli pisanie co 5 sekund

Komendy & Uprawnienia

/QChat Informacje o skrypcie brak uprawnienia

/QChat pomoc Wszystkie komendy QChat.admin

/QChat on Włączanie chatu QChat.admin

/QChat off Wyłączanie chatu QChat.admin

/QChat clear Wyczyszczenie chatu QChat.admin

/QChat reload Reload QChat.admin

Download

Skan 

Changelog

v1.0 Opublikowanie skryptu

QBan

Opis

Spolszczone, trochę ulepszone banowanie/kickowanie (postaram się

dodać ostrzeżenia)

Komendy & Uprawnienia

/QBan Informacje o skrypcie brak uprawnienia

/QBan pomoc Pomoc -  QBan.Admin

/Zbanuj <gracz> <powód> Zbanowanie gracza na zawsze QBan.Admin

/Zbanuj <gracz> <powód> <czas> Zbanowanie gracza na czas QBan.Admin

/Wyrzuc <gracz> <powód> Wyrzucenie gracza z serwera QBan.Admin

/Odbanuj <gracz> Odbanowanie gracza QBan.Admin

Download

Skan

ChangeLog

v1.0 - Opublikowanie skryptu

Napiszcie, co mogę dodać/zmienić :D

Zabraniam udostępniania moich skryptów bez mojej zgody (pw).

Opublikowano

Kolejny "syf" każdy umie skopiować kod, troche podmienić i pozmieniać wiadomości, lecz w tym przypadku nie wiem czy to było użyte. Wszystko działa co jest jedynym plusem. Radził bym autorowi wymyśleć coś nowego, coś co ujawni twoją wyobraźnię (radzę popracować nad estetyką!)

Pozdrawiam, i życzę powodzenia!

Zbieram minusy! c;

Opublikowano

Ten kod nie był skopiowany, teraz wymyślam co mogę jeszcze napisać, a nad estetyką popracuje :D

Jakieś inne rady, co mogę napisać?

Opublikowano

Kolejny "syf" każdy umie skopiować kod, troche podmienić i pozmieniać wiadomości, lecz w tym przypadku nie wiem czy to było użyte. Wszystko działa co jest jedynym plusem. Radził bym autorowi wymyśleć coś nowego, coś co ujawni twoją wyobraźnię (radzę popracować nad estetyką!)

Pozdrawiam, i życzę powodzenia!

A weź spierdalaj na drzewo i nie wracaj ;) Ogarnij to że nie wszyscy są kopiarkami do skryptów. Skąd wiesz czy nie pisał tego od zera!? Pomysł już nabity ale ważne że skrypt i starania autora dobre! xD 

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngZejlX tylko nie wrzucaj skryptu na: ranking/drop/info/kity/antyrelog/randomtp/home

@topic tyle ile było tego szajsu nie można zliczyc , kod nie różniący się niczym innym od innych tego typu skryptów 

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

Gratulacje !! Wlasnie napisaleś coś czego na mpc forum nie było brafo ! I te posty ufff dużo.Podsumowując = Po co to komu ? Jeśli jesteś nowy,to wiedz że dużo tego typu skryptów  jest na forum nie ma sensu ich powtarzać.Mogę dać like za staranie ale napewno nie za skrypt :P

Opublikowano

@EmiPoland niedługo dodam

@Ztrollowany Nie będzie już takich skryptów, będę sprawdzał czy na forum są jakieś bardzo podobne

Opublikowano

Nie chciałbym hejtować, ale niestety jest to już kolejny plugin na mpc o tym sposobie działania. Chcesz się "wybić" napisz coś co nie będzie "kopią" (nie twierdze że to skopiowałeś, bo tego nie wiem)

7096414143429001167232.png

Opublikowano

@tomasz331 nie skopiowałem skryptu od nikogo, fakt, jest dużo skryptów na chat, ale na spolszczone i ułatwione banowanie nie znalazłem, więc postanowiłem że sam taki napisze :D

Opublikowano

Serio... Po co komu skrypt na banowanie... Serio myslisz, że ktoś będzie wgrywał plugin Skript, a o Essentials zapomni....

I myślisz, że ktoś nie ogarnie tak prostej rzeczy jak "/ban = ban, a /kick = kick"

Noi oczywiście po co ten temat? Skrypty powinno się tworzyć, jak nie ma na to pluginu...

3522088333.png

No Nieźle

Opublikowano

Siemano!

@1361622928-U485574.pngautor

Nie pisz tak debilnych skryptow..

Kazdy moglby poswiecic na to chwile i mialby to, zreszra po co skrypt na banowanie skoro jest ich już miliony? Tak samo jest z pluginami.. Tworzonych jest pierdyliard, a i tak ludzie korzystają tylko z kilku....

A jezeli masz zamiar sie kiedykolwiek wziasc za Jave to zrob to teraz. Ja wzialem sie pierwsze za debilne skrypty i mam przylapuje sie na brzydkich zwyczajach....

@Lerion

Jak nie ma na cos pluginu to wtedy tworzy sie plugin przeznaczony ku temu. "Skript'a" nid powinno sie nigdy uzywac.

Naucz sie Javy, bo wbrew pozorom to jest ona banalna, co prawda i tak duzo trudniejsza od skryptow, ale daje nieograniczone możliwości.

@Temat

tak z innej beczki to po co komus ten temat?

Przeciez i tak prawie wszystkie serwery korzystaja z Essentials'a, ktory juz to WSZYSTKO ma, a nawet wiecej...

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...